În bagajul tău

 

Bikini, crema cu protecție solară, șampon, periuța de dinți - ai împachetat obiectele esențiale, dar ce iei cu tine pentru picioarele tale? În vacanță, ar trebui să îți alinți picioarele mai mult ca de obicei. Ele ar putea fi expuse la soare, vânt, nisip și apă de mare, care au efectele lor benefice, dar și unele efecte de nedorit. În plus, vara este momentul perfect în care îți poți etala picioarele strălucitoare în sandale.

De ce au nevoie picioarele noastre când suntem în vacanță

Chiar înainte de a pleca, îndepărtează pielea îngroșată
de pe picioare cu un produs special. Soarele, apa de mare
și clorul din piscină au tendința să îți deshidrateze pielea
când ești în vacanță, așa că trebuie să menții un nivel
ridicat al hidratării.

Va fi o vacanță plină de soare, mare și relaxare?

Mersul pe nisip este plăcut și benefic pentru articulațiile tale, dar îți poate îngroșa pielea. Nu uita să iei cu tine crema pentru tratarea călcâielor crăpate. Aceasta stimulează procesul de recuperarea naturală a corpului prin dezvoltarea unui scut natural pentru regenerarea pielii. Este minunată în prevenirea efectelor de uscare ale pielii produse de nisip, sare și vânt.

 

Picioare în mișcare

A merge la plaja este un exercițiu minunat pentru a-ți tonifia picioarele, mai ales dacă porți sandalele din lemn Scholl Prescura. Proiectate d.p.d.v. biomecanic, cu branțuri anatomice din lemn pentru a-ți stimula postura corpului, de asemenea, îți și antrenează musculatura picioarelor într-un mod natural și sănătos.

Mergi la o plimbare sau la o drumeție?

Nu uita să iei cu tine Scholl Fresh Step Spray pentru încălțăminte, care neutralizează mirosul neplăcut și îți lasă picioarele uscate și parfumate pe tot parcursul zilei - până și în bocancii de drumeție! Și după o zi de urcat pe munte, de ce să nu îți alinți picioarele cu o baie relaxantă.