Rutina de înfrumusețare a picioarelor tale

 

Și picioarele tale merită atenție
Ai grijă de fața ta, de părul și de corpul tău, așa că este timpul să ai grijă și de picioarele tale. Oferă-ți o stare generală de bine. Iată 6 pași simpli pentru picioare perfecte în fiecare zi.

Răsfață

Folosește noua noastră pilă electronică Scholl Velvet Smooth cu CRISTALE DE DIAMANT, pentru a-ți crea propria experiență ca la salon, în confortul casei tale. 

 

Scholl Velvet Smooth Pilă Electronică Cu Cristale de Diamant

Mai catifelat ca niciodată

Menține-ți picioarele mătăsos de fine cu Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor: o cremă ușoară, care se absoarbe imediat și nu este grasă.

 

Scholl cremă pentru tratarea călcâielor crăpate cu keratină 60 ml

Poartă tocuri înalte

Planifici o ieșire în oraș? Nu renunța la tocurile înalte. Pernițele noastre din gel transparent, Scholl Party Feet Ultra Slim Cushions, ajută la prevenirea dureri arzătoare din talpă.

 

Pernițe din gel transparent party feet™ ultra slim

Înainte de a pleca

Dacă ieși în oraș, nu uita să îți pui în poșetă Scholl Fresh Step spray deodorant pentru picioare. Aplică-l pe talpi pentru a le păstra uscate și pentru a neutraliza mirosurile neplăcute.

 

Scholl Fresh Step Spray împotriva transpirației

 

Fierbinte și rece

Pentru a-ți completa rutina de înfrumusețare, alternează jeturile de apă fierbinte cu cele de apă rece pentru a stimula circulația.

Noapte bună

Încheie-ți ziua în pat, cu un masaj la picioare, pentru ca picioarele tale să fie încălzite și relaxate în timpul somnului.