Îngrijire


Cum pot opri/împiedica mirosurile neplăcute ale picioarelor

"Pentru a avea grijă de transpirația excesivă, poartă șosete din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, și o încălțăminte care permite aerisirea picioarelor, reducând înmulțirea ciupercilor și bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute. O altă modalitate de a preveni ciupercile este folosirea unui (dezodorizant) spray antibacterian pentru picioare. Dacă ai o transpirație (încăpățânată) persistentă, te poate ajuta o cremă împotriva mirosurilor neplăcute, dar igiena încălțărilor este esențială. Încearcă să folosești un deodorant spray pentru încălțăminte sau branțuri realizate din cărbune activat pentru a te ajuta să (elimini) îndepărtezi mirosurile neplăcute."

Scholl Fresh Step Spray împotriva transpirației

Cum pot avea grija de bătături?

În primul rând, alege o încălțăminte comodă pentru a preveni formarea bătăturilor. Dacă o bătătură s-a format deja, poți alege să o îndepărtezi sau să o protejezi. Încearcă o cremă pentru îndepărtarea bătăturilor și o pilă după baie. Pentru a proteja bătăturile, a ușura durerea și a reduce disconfortul cauzat de frecarea lor, folosește plasturi de protecție făcuti din textil, plastic sau gel.

Cum pot avea grijă de bătături?

În primul rând, alege o încălțăminte comodă pentru a preveni formarea bătăturilor. Dacă o bătătură s-a creat deja, poți alege să o îndepărtezi sau să o protejezi. Încearcă după baie o cremă pentru îndepărtarea bătăturilor și o pilă. Pentru a proteja bătăturile, ușura durerea si a reduce disconfortul cauzat de frecarea lor, folosește plasturi de protecție făcuți din textil, plastic sau gel.