Frumusețe


Cum pot avea întotdeauna picioare netede?

Pentru a avea picioare îngrijite și netede încearcă să folosești o cremă exfoliantă pentru a elimina celulele moarte și a stimula regenerarea celulară. Dacă dorești să îndepărtezi pielea bătătorită, alege o cremă cu acid salicilic. De asemenea, poți folosi după baie o pilă pentru a îndepărta pielea îngroșată. Dar nu exfolia prea tare pentru a evita să iriți stratul nou de piele aflat dedesubt.

Care este cauza pielii îngroșate?

Pielea îngroșată se formează pe picioarele tale din cauza presiunii continue din timpul mersului și a frecării pielii de încălțăminte - poate fi neplacută și inestetică. Pentru a o îndepărta, folosește noua noastră pilă electronică Scholl Velvet Smooth Cu Cristale de Diamant – particulele micro abrazive îți vor lăsa picioarele incredibil de catifelate.

Scholl Velvet Smooth Pilă Electronică Cu Cristale de Diamant

Cum pot evita pielea crapata?

Pielea crapata va continua să reapară dacă nu vor fi găsite și tratate cauzele care stau la baza presiunii și frecării picioarelor. Urmând un program regulat de îngrijirea al picioarelor, folosind produse care hidratează și îngrijesc picioarele, poți ajuta pielea să se mențină moale și suplă.

Scholl cremă pentru tratarea călcâielor crăpate cu keratină 60 ml