Întrebări frecvente

Pila electronică reîncărcabilă pentru pielea umedă și uscată Scholl Velvet Smooth™

Ca mândră proprietară a pilei electronice reîncărcabile pentru pielea umedă și uscată, veți primi foarte multe întrebări. Dacă doriți să știți toate răspunsurile, accesați secțiunea noastră de Întrebări frecvente.

1. Este pila electronică reîncărcabilă pentru pielea umedă și uscată complet rezistentă la apă?

Da, este impermeabilă și poate fi folosită sub jetul de apă de la robinet sau chiar în cadă. 

2. Pot folosi capetele rotative cu diamant la pila electronică reîncărcabilă pentru pielea umedă și uscată?

Da, se potrivesc pe dispozitiv, însă deoarece nu au fost concepute pentru utilizarea pe piele udă, vă recomandăm să folosiți capetele rotative pentru picioare ude și uscate pentru cele mai bune rezultate.

3. Ce setare de viteză ar trebui să aleg?

Aceasta depinde de nevoile dvs. și de tipul de piele îngroșată pe care îl aveți. Dacă pielea îngroșată este mai dificil de îndepărtat sau vreți un tratament rapid, treceți la nivelul doi de viteză.

4. Când trebuie să schimb capătul rotativ?

Acest lucru depinde de cât de des și cât de mult folosiți pila electronică reîncărcabilă pentru pielea umedă și uscată. Atunci când observați că performanțele nu mai sunt la fel de bune, este momentul să schimbați capătul rotativ.

5. De ce există capete rotative diferite?

La fel ca în cazul pilei electronice reîncărcabile pentru pielea umedă și uscată, am conceput diferite tipuri de capete rotative pentru diferite niveluri de piele îngroșată – pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor dvs.!

6. Cum reîncarc pila electronică reîncărcabilă pentru pielea umedă și uscată complet rezistentă la apă?

Pila electronică reîncărcabilă pentru pielea umedă și uscată este livrată cu o stație de încărcare, un cablu și un ștecher. Înainte de prima utilizare, citiți instrucțiunile care însoțesc dispozitivul.