Spray pentru incaltaminte Scholl Fresh Step, 150 ml

Scholl Spray pentru incaltaminte este un deodorant anti-perspirant cu formula duo-activa  ce elimina instant mirosurile neplacute si asigura protectie timp de 24 de ore.

Conținut: 150 ML

Descriere

spray-ul asigura protectie impotriva mirosului si a umezelii datorita  agentilor antibacterieni si antifungici ce stau la baza formulei sale. S-a dovedit stiintific ca este mult mai efficient in mentinerea fara mirosuri neplacute a pantofilor decat alte produse traditionale, folosite in acest scop.

Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 15 cm de picioare si pulverizati uniform.

Aerosol extrem de inflamabil. Folosiți numai conform instrucțiunilor. Doar pentru uz extern. Nu inhalați. Abuzul intenționat prin inhalarea conținutului în mod deliberat poate fi dăunător sau fatal. Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare şi la temperaturi care depăşesc 50°C. Nu trebuie găurit sau introdus în foc, chiar şi după utilizarea completă. Nu se pulverizează spre o flacără deschisă sau un material incandescent. A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei – Fumatul interzis. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălaţi imediat cu multă apă şi consultaţi medicul. A nu se aplica pe pielea iritată sau rănită. În cazul apariţiei iritaţiilor întrerupeţi utilizarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul poate fi utilizat de către diabetici şi de către persoanele care suferă de tulburari de circulaţie a sângelui.

Product Code: 05038483178492