Scholl Fresh Step Spray pentru picioare

Scholl Spray impotriva transpiratiei este imbunatatit cu o formula tri-activa pentru a neutraliza instant mirosurile neplacute si a  asigura protectie timp de 24 de ore

Conținut: 150 ML

Descriere

S-a dovedit stiintific ca este mult mai efficient in mentinerea picioarelor uscate si fara mirosuri neplacute, decat alte produse traditionale folosite in acest scop. Folosirea sistematica determina prevenirea aparitiei mirosurilor neplacute si mentinerea senzatiei de prospetime a picioarelor.

Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Geraniol

Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 15 cm de picioare si pulverizati uniform.

Aerosol extrem de inflamabil. Folosiți numai conform instrucțiunilor. Doar pentru uz extern. Nu inhalați. Abuzul intenționat prin inhalarea conținutului în mod deliberat poate fi dăunător sau fatal. Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare şi la temperaturi care depăşesc 50°C. Nu trebuie găurit sau introdus în foc, chiar şi după utilizarea completă. Nu se pulverizează spre o flacără deschisă sau un material incandescent. A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei – Fumatul interzis. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălaţi imediat cu multă apă şi consultaţi medicul. A nu se aplica pe pielea iritată sau rănită. În cazul apariţiei iritaţiilor întrerupeţi utilizarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul poate fi utilizat de către diabetici şi de către persoanele care suferă de tulburari de circulaţie a sângelui.

Product Code: 5038483178515