Scholl Fresh Step Spray împotriva transpirației

Datorita formulei sale antibacteriene imbunatatite, neutralizeaza instant mirosurile neplacute si asigura protectia timp de 24 de ore.

Conținut: 150 ML

Descriere

Scholl Fresh Step spray, deodorant pentru picioare, este special dezvoltat cu o formula duo-activa. Formula speciala mentine picioarele uscate si senzatia de prospetime pe durata intregii zile. Ingredientele active din spray protejeaza picioarele de misosurile neplacute si de transpiratie.

Butane, Isobutane, Propane, Aluminium Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Parfum, Propylene Carbonate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Coumarin, Limonene, Eugenol, Cinnamyl Alcohol.

Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 15 cm de picioare si pulverizati uniform.

Aerosol extrem de inflamabil. Folosiți numai conform instrucțiunilor. Doar pentru uz extern. Nu inhalați. Abuzul intenționat prin inhalarea conținutului în mod deliberat poate fi dăunător sau fatal. Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare şi la temperaturi care depăşesc 50°C. Nu trebuie găurit sau introdus în foc, chiar şi după utilizarea completă. Nu se pulverizează spre o flacără deschisă sau un material incandescent. A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei – Fumatul interzis. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălaţi imediat cu multă apă şi consultaţi medicul. A nu se aplica pe pielea iritată sau rănită. În cazul apariţiei iritaţiilor întrerupeţi utilizarea. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul poate fi utilizat de către diabetici şi de către persoanele care suferă de tulburari de circulaţie a sângelui.

Product Code: 05038483178539