Scholl Velvet Smooth™ Rezerve pentru Pilă Electronică Cu Cristale De Diamant

Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant este potrivită pentru pielea îngroşată a tălpilor.

Conținut: 2 EA

Descriere

Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant este eficientă, dar în același timp delicată. Suprafețele speciale ale capetelor rotative abrazive șlefuiesc ușor piciorul pentru a îndepărta pielea îngroșată după prima utilizare. Conține 2 capete rotative.

Vă recomandăm să folosiți această rezervă împreună cu Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant.

Păstraţi ambalajul extern pentru a revedea instrucţiunile de utilizare. Consultați informațiile de pe ambalajul Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant pentru a vedea instrucțiunile complete de utilizare.

Înlocuirea rezervei:
Pentru o finisare plăcută la atingere, utilizaţi numai rezerva Scholl Velvet Smooth™ cu Cristale de Diamant special concepută pentru acest aparat. Pentru o piele foarte îngroșată, folosiți rezerva Scholl Velvet Smooth™ cu Cristale de Diamant, Extra Coarse.

Înlocuiţi capătul rotativ atunci când observaţi că devine ineficient.
1. Asiguraţi-vă că aparatul este oprit. 2. Îndepărtaţi capătul rotativ din aparat prin apăsarea butonului lateral şi apoi trageţi cu grijă rezerva din aparat. 3. Puneţi noua rezervă în aparat apăsând vârful capătului rotativ în oricare dintre cele 2 laturi, după care fixaţi cu grijă. 4. Verificaţi ca acest capăt rotativ să fie fixat corespunzător în aparat înainte de utilizare.

Product Code: 05052197023664