Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant, Extra Coarse

Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant Extra Coarse este potrivită pentru pielea foarte îngroşată a călcâielor.

Conținut: 2 EA

Descriere

Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant Extra Coarse este eficientă, dar în același timp delicată. Suprafețele speciale ale capetelor rotative extra abrazive șlefuiesc ușor piciorul pentru a îndepărta excesul de piele îngroșată după prima utilizare.
Conține 2 capete rotative Extra Coarse.

Vă recomandăm să folosiți această rezervă împreună cu Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant, Extra Coarse.

Instrucțiuni de utilizare:
Păstraţi ambalajul extern pentru a revedea instrucţiunile de utilizare. Consultați informațiile de pe ambalajul Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant, Extra Coarse pentru a vedea instrucțiunile complete de utilizare.

Înlocuirea rezervei:
Pentru o finisare plăcută la atingere, utilizaţi numai rezerva Scholl Velvet Smooth™ cu Cristale de Diamant, Extra Coarse special concepută pentru acest aparat.
Înlocuiţi capătul rotativ atunci când observaţi că devine ineficient.
1. Asiguraţi-vă că aparatul este oprit. 2. Îndepărtaţi capătul rotativ din aparat prin apăsarea butonului lateral şi apoi trageţi cu grijă rezerva din aparat. 3. Puneţi noua rezervă în aparat apăsând vârful capătului rotativ în oricare dintre cele 2 laturi, după care fixaţi cu grijă. 4. Verificaţi ca acest capăt rotativ să fie fixat corespunzător în aparat înainte de utilizare.

Product Code: 05052197035445