Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant, Extra Coarse și Soft Touch

Scholl Velvet Smooth Rezervă Capăt Rotativ cu Cristale De Diamant Extra Coarse este potrivită pentru pielea foarte îngroşată a călcâielor , fiind eficientă, dar în același timp delicată. Iar capătul rotativ cu Cristale De Diamant Soft Touch acționează ca un finisaj.

Conținut: 2 EA

Descriere

Suprafețele speciale ale capetelor rotative șlefuiesc ușor piciorul pentru a îndepărta excesul de piele îngroșată după prima utilizare.

Conține 1 x rezervă Soft Touch. 1 x rezervă Extra Coarse.

Vă recomandăm să folosiți aceste rezerve împreună cu Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant.

Vă recomandăm să folosiți aceste rezerve împreună cu Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant.

Instrucțiuni de utilizare:
Păstraţi ambalajul extern pentru a revedea instrucţiunile de utilizare. Consultați informațiile de pe ambalajul Scholl Velvet Smooth™ Pilă Electronică cu Cristale de Diamant pentru a vedea instrucțiunile complete de utilizare.

Înlocuirea rezervei:
Pentru o finisare plăcută la atingere, utilizaţi numai rezerva Scholl Velvet Smooth™ cu Cristale de Diamant special concepută pentru acest aparat. Pentru o piele foarte îngroșată, folosiți rezerva Scholl Velvet Smooth™ cu Cristale de Diamant Extra Coarse.
Înlocuiţi capătul rotativ atunci când observaţi că devine ineficient.
1. Asiguraţi-vă că aparatul este oprit. 2. Îndepărtaţi capătul rotativ din aparat prin apăsarea butonului lateral şi apoi trageţi cu grijă rezerva din aparat. 3. Puneţi noua rezervă în aparat apăsând vârful capătului rotativ în oricare dintre cele 2 laturi, după care fixaţi cu grijă. 4. Verificaţi ca acest capăt rotativ să fie fixat corespunzător în aparat înainte de utilizare.

Product Code: 5052197035414