Scholl Velvet Smooth Pilă Electronică Reîncarcabilă pentru pielea umedă și uscată

Scholl Velvet Smooth Pilă Electronică Reîncărcabilă pentru pielea umedă si uscată este noua inovație de la Scholl pentru îndepărtarea pielii îngroșate de la picioare.

Conținut: 1 EA

Descriere

Obțineți picioare frumoase și catifelate  având toată libertatea confortului, cum ar fi aplicarea pe pielea umedă sau uscată, alegerea între două viteze și funcția de reîncărcare. Pila poate fi folosită la duș (în cabina de duș sau în cadă).

Indiferent de cum aveți pielea - există o viteză care vi se potrivește. Alegeți între „delicat” și „intens” și bucurați-vă de picioare frumoase și catifelate după doar o singură utilizare. Picioare frumoase și catifelate după o singură utilizare.

Conținutul pachetului: 1 x Pilă electronică reîncărcabilă, 1 x Capăt rotativ pentru picioare umede și uscate - , 1 x Dispozitiv pentru încărcare și cablu, 1 x Ștecher

Caracteristici - Impermeabilă. Sistem cu două viteze. Reîncărcabilă și fără fir.

Prima utilizare:
Înainte de utilizare, citiți cu atenție toate măsurile de precauție și instrucțiunile de utilizare. Încărcați complet pila înainte de utilizare.

Încărcarea pilei electronice:
Introduceți cablul USB în ștecher și conectați-l la o priză electrică. Aliniați punctele metalice de pe pila electronică cu cele ale dispozitivului pentru încărcare, asigurându-vă că ambele sunt bine uscate. Lumina verde va clipi pe durata încărcării. Atunci când încărcarea s-a terminat, lumina verde va fi continuă. Apoi scoateți ștecherul din priză.

Utilizarea regulată:
Introduceți complet capătul rotativ în pila electronică. A nu se utiliza fără capătul rotativ atașat. Porniți și opriți prin apăsarea butonului. Folosiți butonul pentru a comuta între viteza redusă și cea ridicată. Rotiți cu atenție capătul rotativ peste pielea îngroșată și continuați până când atingeți nivelul dorit de catifelare. Pila se va opri dacă apăsați prea tare. Ștergeți sau clătiți picioarele pentru a îndepărta excesul de piele moartă și uscați picioarele. Aplicați o cremă hidratantă şi masaţi pielea, acum atât de catifelată!

Curățarea după utilizare:
Opriți pila electronică și clătiți-o sub un jet de apă de la robinet. Ștergeți pila cu o lavetă uscată și depozitați-o într-un loc uscat și răcoros, care nu se află la îndemâna copiilor.

Înlocuirea capătului rotativ:
Înlocuiți capătul rotativ atunci când acesta nu mai este eficient. Urmați pașii de mai jos după ce ați oprit pila. La această pilă electronică, folosiți doar capete rotative Scholl Velvet Smooth™ pentru picioare umede și uscate. Pasul 1: Scoateți capătul rotativ. Pasul 2: Înlocuiți capătul rotativ.

A se utiliza doar pe pielea îngroșată de pe tălpi. Nu utilizați pila electronică pe alte zone ale corpului. A se utiliza doar în scopul declarat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu acţionaţi asupra aceleiaşi zone mai mult de 3-4 secunde o dată. Opriți imediat utilizarea pilei dacă apar iritații sau senzații de disconfort. A nu se utiliza pe pielea crăpată, inflamată sau iritată. Fiți mereu conștient(ă) de pericolele de alunecare atunci când utilizați produsul într-un mediu umed. Nu lăsați pila electronică în apă pentru perioade lungi de timp. Pentru a reîncărca bateria, folosiți doar dispozitivul pentru încărcare detașabil, furnizat împreună cu acest aparat. Pila electronică se utilizează doar cu dispozitivul pentru încărcare, furnizat împreună cu produsul. Nu utilizați pila electronică în timp ce se încarcă.

AVERTISMENT:
Deconectați pila electronică de la dispozitivul pentru încărcare înainte de a o curăța în apă. Dispozitivul pentru încărcare nu este impermeabil: nu încărcați în apropierea apei, nu clătiți cu apă și nu îl utilizați cu mâinile umede. Cablul de alimentare nu poate fi înlocuit. Dacă cablul este deteriorat, aparatul trebuie aruncat. În timpul utilizării pilei electronice, țineți la distanță părul lung și hainele. Acest aparat nu trebuie folosit de persoane (inclusiv copii) cu capacități fizice, senzoriale și mentale reduse, sau lipsite de experiență și cunoștințe, cu excepția cazului în care sunt supravegheați sau li s-au dat instrucțiuni în legătură cu folosirea aparatului, de către o persoană răspunzătoare pentru siguranța lor. Copiii trebuie ținuți sub supraveghere pentru ca aceștia să nu se joace cu aparatul.

Product Code: 4002448095262