Tratament pentru ciupercile unghiei

Indeparteaza 99% din ciupercile care apar la nivelul unghiilor. Prin formula sa speciala nu permite raspandirea infectiei, previne aparitia, raspandirea infectiilor si reaparitia acestora. Eficienta dovedita stiintific.

Conținut: 3,8 ML

Descriere

Scholl pentru tratarea ciupercilor unghiei este un sistem unic a carui eficienta a fost dovedita stiintific. Tratamentul este discret, usor de aplicat, iar formula permite patrunderea adanca in unghii, distrugand in acest fel ciupercile direct de sub unghii. Tratamentul ofera de asemenea protectie impotriva raspandirii acestor ciuperci sau a reaparitiei acestora. Este o solutie eficienta, delicata, care poate fi aplicata si acasa fara prescriptia medicului. Testat dermatologic.
La incheierea tratamentului, decolorarea unghiilor se reduce vizibil. Unghia recreste dupa aproximativ 9-12 luni, timp necesar de obicei pentru cresterea totala a unghiilor de la picioare, fara a prezenta decolorari sau alte urme ale infectiei cu ciuperci.

Apă, glicerină, isopropanol, acid citric, uree, pantenol, gumă de xantam, benzoat de sodiu, sulfonat de benzotriazolil butenil sodiu.

Prima faza - Tratament in 4 etape pentru distrugerea ciupercilor unghiilor
Prima saptamana - Folositi o pila. Folositi doar o singura data pila, dupa care o aruncati imediat. Aplicati apoi solutia pe suprafata unghiilor, folosind pensula. Curatati orice surplus ajuns pe pielea inconjuratoare unghiilor. Repetati aplicarea solutiei o data pe zi, timp de 7 zile la rand. Repetati tratarea unghiei cu pila, la inceputul saptamanii 2, 3 si 4. La sfarsitul saptamanii 4 folositi ultima pila pentru a curata capatul unghiilor si a indeparta orice urma de asprime ramasa pe suprafata. Aplicati solutia pe unghii si continuati cu etapa de protectie. Nota: in cazul in care omiteti sa aplicati solutia o zi, pur si simplu continuati tratamentul incepand cu ziua urmatoare, conform indicatiilor pana la capat. 
Faza a doua – „Protectia” (9 luni) – Prevenirea raspandirii si reinfectarii
Aplicati solutia pe unghia infectata o data pe saptamana, timp de 9 luni, pana la disparitia decolorarilor. Nu este recomandat sa folositi lacul de unghii sau aplicarea unghiilor artificiale pe perioada efectuarii tratamentului Scholl.

A nu se lasa la indemana copiilor.
Evitati contactul cu ochii.
Dacă suferiti de diabet vă rugam să vă adresați medicului înainte de a folosi produsul, deoarece, în aceste condiții, tratamentul ar putea necesita supraveghere profesională.

Product Code: 05038483956403