Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor

Unghii cu aspect sănătos și strălucitor, fără efort!

Conținut: 1 EA

Descriere

Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth™ cu 3 capete interschimbabile pentru pilire, netezire si lustruire, reprezintă modul ideal și fără efort pentru a menține aspectul sănătos și strălucitor al unghiilor de la picioare și mâini.

Sistemul dispune de un mod de utilizare simplu, în 3 etape:
Pasul 1. PILIREA unghiilor - ajută la prevenirea deteriorării unghiilor, în conformitate cu recomandările experților în îngrijirea unghiilor
Pasul 2. NETEZIREA unghiilor - pentru netezirea colțurilor și a suprafeței unghiei
Pasul 3. LUSTRUIREA unghiilor - pentru a oferi unghiilor, un aspect sănătos și strălucitor

Conținutul pachetului: 1 x sistem electronic de îngrijire a unghiilor, 1 x capac pentru sistemul electronic de îngrijire a unghiilor 3 x capete interschimbabile pentru sistemul de îngrijire a unghiilor, 1 x baterie AA. Păstrați ambalajul pentru referințe viitoare în ceea ce privește instrucțiunile de utilizare și precauțiile.

Instrucțiuni de utilizare :
Păstrați ambalajul pentru consultare ulterioară. Înainte de utilizare, deșurubați baza din sistemul electronic, scoateți și aruncați banda roșie izolatoare. Înșurubați baza. Selectați capătul corespunzător și fixați în poziție. Selectați setarea de viteză dorită. Utilizați setarea mare de viteză pentru cele mai rapide rezultate și setarea scăzută de viteză pentru o acțiune delicată asupra unghiilor.

Pasul 1. PILIRE
• Piliți ușor și modelați CAPETELE unghiei.
• SUGESTIE: Piliți unghiile de la picioare pe întreaga suprafață pentru a preveni creșterea unghiilor spre interior.

Pasul 2. NETEZIRE
• Neteziți ușor SUPRAFAȚA unghiilor pentru a netezi delicat muchiile.
• Aveți grijă să nu neteziți fiecare unghie pentru mai mult de 15 secunde la fiecare 2 săptămâni, pentru a evita utilizarea excesivă.

Pasul 3. LUSTRUIRE
• Lustruiți suprafața unghiei până când este atins efectul de strălucire dorit.
• Repetați dacă este necesar pentru a menține strălucirea.
• SUGESTIE: Pentru rezultate mai bune, aplicați o presiune ușoară pe suprafața unghiilor.

Pentru a schimba capetele între ele, trageți ușor capătul din sistemul electronic. Completați rutina de îngrijire a picioarelor cu gama noastră special concepută pentru îngrijirea picioarelor Scholl Velvet Smooth™.

Schimbarea bateriei:
1. Deșurubați baza și scoateți bateria uzată. 2. Introduceți o baterie AA nouă în direcția indicată și înșurubați baza. 3. Nu folosiți baterii reîncărcabile. Bateriile uzate trebuie reciclate sau eliminate în mod corect.
Produsele care prezintă simbolul de coș cu roți ”barat” trebuie să fie reciclate separat de deșeurile menajere, la sfârșitul duratei de viață utilă a acestora. Vă rugăm să NU eliminați sistemul electronic în gunoiul menajer.

Precauții: Urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare. Exclusiv pentru utilizarea pe unghiile de la picioare și de la mâini. Utilizați numai în scopul propus. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Opriți imediat utilizarea dacă apar iritații sau senzație de disconfort. Aveți grijă să nu lustruiți unghiile în exces. Nu utilizați pe unghii subțiri, slabe, deteriorate sau infectate. Păstrați sistemul electronic departe de sursele de apă.

Product Code: 05052197046519