Scholl Velvet Smooth™ - Capete interschimbabile pentru sistemul electronic de îngrijire a unghiilor

Unghii cu aspect sănătos și strălucitor, fără efort, în 3 pași simpli.

Conținut: 1 EA

Descriere

Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth™ reprezintă modul ideal și fără efort pentru a menține aspectul sănătos și strălucitor al unghiilor de la picioare și mâini.

3 pași simpli: 1.Pilire. 2. Netezire. 3. Lustruire.

Conținutul pachetului: 3 x capete interschimbabile.

Vă recomandăm să utilizați numai aceste capete cu Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth™. Pentru instrucțiuni complete, consultați eticheta de pe pachetul dvs. Scholl Velvet Smooth™ Sistem Electronic de îngrijire a unghiilor.

Pasul 1. PILIREA unghiilor - pilirea ajută la prevenirea deteriorării unghiilor, în conformitate cu recomandările experților în îngrijirea unghiilor.
Pasul 2. NETEZIREA unghiilor - pentru netezirea colțurilor și a suprafeței unghiilor.
Pasul 3. LUSTRUIREA unghiilor - pentru a oferi unghiilor, un aspect sănătos și strălucitor

Pentru a schimba capetele între ele, trageți ușor capătul din sistemul electronic. Pentru finisarea perfecta exista uleiul Scholl pentru cuticule si unghii îmbogatit cu un complex hranitor de 7 uleiuri.

Precauții:
Urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare. Exclusiv pentru utilizarea pe unghiile de la picioare și mâini. Utilizați numai în scopul propus. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Opriți imediat utilizarea dacă apar iritații sau senzație de disconfort. Aveți grijă să nu lustruiți unghiile în exces. Nu utilizați pe unghii subțiri, slabe, deteriorate sau infectate. Păstrați sistemul electronic departe de sursele de apă.

Product Code: 05052197046632