Sănătate pentru picioare

Întrebări și răspunsuri

Picioare sănătoase și fericite
Iată toate informațiile pe care trebuie să le știi pentru a putea oferi tratamentele de înfrumusețare, îngrijire și relaxare de care picioarele tale au nevoie.

Cum pot avea întotdeauna picioare netede?

Pentru a avea picioare îngrijite și netede încearcă să folosești o cremă exfoliantă pentru a elimina celulele moarte și a stimula regenerarea celulară. Dacă dorești să îndepărtezi pielea bătătorită, alege o cremă cu acid salicilic. De asemenea, poți folosi după baie o pilă pentru a îndepărta pielea îngroșată. Dar nu exfolia prea tare pentru a evita să iriți stratul nou de piele aflat dedesubt.

Care este cauza pielii îngroșate?

Pielea îngroșată se formează pe picioarele tale din cauza presiunii continue din timpul mersului și a frecării pielii de încălțăminte - poate fi neplacută și inestetică. Pentru a o îndepărta, folosește noua noastră pilă electronică Scholl Velvet Smooth Cu Cristale de Diamant – particulele micro abrazive îți vor lăsa picioarele incredibil de catifelate.
Scholl Velvet Smooth Pilă Electronică Cu Cristale de Diamant

Cum pot opri hidrata pielea uscată?

Pielea îngroșată va continua să reapară dacă nu vor fi găsite și tratate cauzele care stau la baza presiunii și frecării picioarelor. Urmând un program regulat de îngrijirea al picioarelor, folosind produse care hidratează și îngrijesc picioarele, poți ajuta pielea să se mențină moale și suplă.
Scholl cremă pentru tratarea călcâielor crăpate cu keratină 60 ml

Cum pot opri/împiedica mirosurile neplăcute ale picioarelor?

"Pentru a avea grijă de transpirația excesivă, poartă șosete din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, și o încălțăminte care permite aerisirea picioarelor, reducând înmulțirea ciupercilor și bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute. O altă modalitate de a preveni ciupercile este folosirea unui (dezodorizant) spray antibacterian pentru picioare. Dacă ai o transpirație (încăpățânată) persistentă, te poate ajuta o cremă împotriva mirosurilor neplăcute, dar igiena încălțărilor este esențială. Încearcă să folosești un deodorant spray pentru încălțăminte sau branțuri realizate din cărbune activat pentru a te ajuta să (elimini) îndepărtezi mirosurile neplăcute."
Scholl Fresh Step Spray împotriva transpirației

Cum pot avea grija de bătături?

În primul rând, alege o încălțăminte comodă pentru a preveni formarea bătăturilor. Dacă o bătătură s-a format deja, poți alege să o îndepărtezi sau să o protejezi. Încearcă o cremă pentru îndepărtarea bătăturilor și o pilă după baie. Pentru a proteja bătăturile, a ușura durerea și a reduce disconfortul cauzat de frecarea lor, folosește plasturi de protecție făcuti din textil, plastic sau gel.

Cum pot avea grijă de bătături?

În primul rând, alege o încălțăminte comodă pentru a preveni formarea bătăturilor. Dacă o bătătură s-a creat deja, poți alege să o îndepărtezi sau să o protejezi. Încearcă după baie o cremă pentru îndepărtarea bătăturilor și o pilă. Pentru a proteja bătăturile, ușura durerea si a reduce disconfortul cauzat de frecarea lor, folosește plasturi de protecție făcuți din textil, plastic sau gel.

Cum pot combate senzația de oboseală a picioarelor?

Eliberează tensiunea și înlătura oboseala cu o baie caldă pentru picioare, bazată pe săruri minerale sau pe ingrediente de curățare speciale. Pentru picioare relaxate cu adevărat, masează-le sub jetul de apă și încearcă o serie de exerciții. Încearcă să îți rotești gleznele, mișcă degetele de la picioare și întinde-le sau mișcă-ți tălpile pe suprafața unor bile aflate la baza căzii. Încheie baia pentru picioarele tale prin jeturi alternative de apă fierbinte și rece pentru a stimula circulația sângelui. Dacă ești grăbită, îți poti calma și reîmprospăta picioarele obosite cu un spray ușor pentru picioare.

Care este cel mai bun mod de a-mi masa picioarele?

Nu trebuie să fii maseur profesionist pentru a le oferi picioarelor tale puțină dragoste. Este suficient să le oferi o baie răcoritoare și să le masezi ușor timp de 10 minute. Iată un sfat simplu pe care îl poți încerca: Aplică puțin ulei ulei de masaj. Mângăie-ți ușor picioarele începând de la degete, continuând spre părțile laterale, talpă și înapoi la călcâi. Apoi, masează-ți glezna și talpa piciorului scobitura gleznei. Prezează ușor cu degetul mare de la mână fiecare perniță de sub degetele picioarelor. Mișcă ușor degetele mâinilor dinspre călcâi spre degete, de-a lungul arcei inferioare arcului interior (boltei interioare) a piciorului, continuând apoi pe marginea exterioară. Pe rând, întinde ușor fiecare deget al piciorului, de la bază la vârf, ținându-le între degetul mare și arătător. Ține cu o mână partea din față a piciorului, iar cu cealaltă partea din spate. Apoi rotește-ți ușor mâinile în direcții opuse, imitând mișcarea de stoarcere (răsucire).