Oh, nu! Mi-am rupt o unghie!

 

Se intampla sa ai cate un moment nefavorabil si sa ti se rupa o unghie. Lucrul acesta devine foarte suparator mai ales cand trebuie sa ajungi undeva si iti doresti ca unghiile sa arate impecabil. Este si mai enervant atunci cand esti perfectionista si depui un real efort pentru intretinerea unghiilor. Daca lasi o unghie crapata fara tratament, ea poate deveni si mai vulnerabila, cauzand dureri. Scholl iti prezinta cateva solutii simple pentru a fixa problema unghiilor crapate.

Bandajeaza


Daca tocmai ti-ai facut manichiura pentru o seara de iesit in oras si una dintre unghii s-a rupt, nu te panica. Nu e un dezastru. Pentru o fixare temporara, incearca sa lipesti o bucata mica de leucoplast.

Taie


Daca unghia este prea crapata pentru a putea fi reparata, incearca sa o tai si sa ii redai o forma cat mai frumoasa. Foloseste o unghiera ca sa indepartezi orice fel de muchii ascutite care ar putea cauza ruperea.

Unghiera Scholl pentru picioare taie inclusiv unghiile tari sau groase. Designul special pentru taiere dreapta poate ajuta la prevenirea aparitiei unghiilor incarnate. Manerul easy-grip ajuta la o utilizare sigura şi precisa. Carcasa de plastic strange automat resturile taiate pentru a le putea arunca usor in conditii igienice.