Eroii de zi cu zi: cum ne ajuta branturile

 

Durerea calcaiului poate sa provina din mai multe surse: accident, lovire sau doar de la probleme zilnice ca postura neadecvata, mers inconfortabil. In multe cazuri suportul ajuta la corectarea acestor probleme, dar in situatiile de zi cu zi este util pentru ca da picioarelor obosite și dureroase sansa sa se odihneasca si sa se vindece. Putem crede ca durerile de picioare sunt un lucru normal, dar branturile zilnice Scholl te ajuta sa-ti corectezi picioarele, oferindu-ti ca suport o pernuta in contactul cu solul.

Cum functioneaza branturile?


Branturile sunt insertii care se potrivesc in interiorul incaltamintei. Acestea ofera o perna intre tine si talpa actuala a pantofului, ajutand la amortizarea socurilor. Ele ofera confortul bazei picioarelor tale. Inlocuirea noilor branturi se face foarte usor si o sa vezi diferenta imediat dupa ce o sa-ti legi sireturile.

Pentru ce sunt branturile?


Din moment ce ne petrecem atat de mult din viata mergand, sarcina de a sustine intregul corp poate fi destul de stresanta pentru muschii si oasele noastre. Cu un plus de sprijin, picioarele tale se pot simti mai bine. Tinand cont ca iti petreci 60% din viata mergand, trebuie sa le acorzi mai multa atentie. Branturile faciliteaza si miscarile de rulare de care ai nevoie atunci cand alergi, oferind elasticitate care reduce presiunea excesiva.

Branturile zilnice Scholl

Protectiile din gel Party Feet impiedica frecarea pantofului de calcai si le protejeaza prin oprirea alunecarii pantofilor. Consistenta lor asigura o protectie invizibila ce ajuta la prevenirea durerilor arzatoare din calcaie. Acestea sunt destinate persoanelor care au un ritm de viata alert si care stau in picioare multe ore.