De ce ai nevoie de un bun suport al picioarelor?

 

Durerea resimtita de picioare reprezinta un semnal de alarma de care trebuie sa tii cont. Incearca sa porti o incaltaminte corespunzatoare si sa le asiguri picioarelor un bun suport.

Totul porneste de la picioare – ele sunt suportul, transportul si fundatia de baza a corpului. Este important sa tii cont de stabilitatea si performanta ta fizica generala, asa ca nimic nu trebuie ignorat.

Cum sunt construite picioarele tale?


Daca o sa afli mai multe informatii despre cum sunt construite picioarele tale, o sa intelegi mai usor de ce au nevoie de mai multa atentie din partea ta. Iata cateva dintre acestea:

  • Mai mult de o suta de muschi, tendoane si ligamente.
  • Distanta pe care o persoana o parcurge de-a lungul vietii: o medie de 240.000 km – echivalentul mersului de 5 ori in jurul pamantului.
  • 90% din populatie experimenteaza anumite tipuri de probleme ale picioarelor, dintre care 20% sufera de durere cronica de lunga durata.

Asigura-te ca incaltamintea se potriveste corespunzator


Toti vrem sa aratam stylish si sa fim in ton cu ultimile tendinte din moda, dar fara sa resimtim durere in zona picioarelor. Daca piciorul tau nu are un bun suport, linia corpului va fi incorecta, iar asta va conduce la aparitia durerii si a altor probleme. Cand cumperi o pereche de incaltaminte trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

  • 1. Asigura-te ca exista spatiu suficient intre pantof si calcai/degete.
  • 2. Opteaza pentru incaltamintea cu sistem de inchidere (nu pentru cele cu incaltare prin alunecare).
  • 3. Daca trebuie sa porti tocuri, asigura-te ca au inaltimea mai mica de 4 cm.
  • 4. Alege incaltaminte cu branturi care se pot scoate, ca sa le poti inlocui cu unele care ti se potrivesc perfect si iti ofera un bun suport.
  • 5. Incearca sa gasesti pantofi care sustin ferm calcaiele.

Suport extra


Branturile sunt suporturi care cresc stabilitatea si reduc socurile. Folosirea acestora contribuie si la ameliorarea problemelor cauzate de spate si soldurile.

Este foarte important sa gasesti produsele care ti potrivesc. Cand o sa ai produsul potrivit – o sa stii, deoarece va revolutiona modul in care picioarele tale se simt la sfarsitul unei zile. Intra aici sa vezi toate informatiile despre gama Party Feet.