Cadoul de Craciun: Scholl Velvet Smooth

 

Care este cel mai potrivit cadou de Craciun pentru ingrijirea unghiilor? Afla ce poti sa-i duci unei persoane care iubeste mai mult decat orice sa-si faca manichiura, pedichiura, sa aiba unghiile ingrijite si frumoase.

Scholl Velvet Smooth

  • Ajut-o sa-si faca manichiura si pedichiura la un nivel profesionist cu ajutorul pilei electrice de ingrijire pentru unghii, Scholl Velvet Smooth, care curata si ofera luciu unghiilor, rapid si usor.
    Astfel ca fara prea mult efort, in cateva minute, ai unghiile curatate si stralucitoare. Are un dispozitiv special care permite sa slefuiasca atat unghiile cat si degetele, pentru un aspect mai curat, cu linii precise. Un extraordinar produs multifunctional, care include, de asemenea, un instrument de lustruit pentru a uniformiza și netezi suprafața unghiilor, precum și un instrument de lustruire pentru a da unghiilor un aspect sanatos si o strălucire de durata.
  • Scholl Tratament pentru ciupercile unghiei este potrivit pentru tratarea infectiei fungice de la nivelul unghiei piciorului. Pachetul contine 5 pile de unica folosinta si Solutia tratament.
  • Fa-i cadou si Uleiul hranitor pentru unghii care-i ofera unghii stralucitoare si curate. Cu un amestec de 7 uleiuri si vitamine, acest ulei ajuta la pastrarea unghiilor mai frumoase, sanatoase si stralucitoare.
    Uleiul trebuie masat pe unghii si cuticule o data pe zi pentru a se vedea diferenta – este finisajul perfect dupa folosirea Scholl Unghiera pentru picioare. Acestea sunt cadoul perfect pentru o persoana care iubeste sa aiba grija de unghiile ei – dar poate fi si ocazia perfecta pentru a va bucura impreuna de o sesiune de rasfat.

Ii poti oferi tot ce are nevoie pentru a avea unghii frumoase, naturale si stralucitoare fara stres!