Branturile – un ghid de ingrijire pe parcursul iernii

 

Pe timpul iernii este important sa te simti confortabil cu incaltarile pe care le ai, iar daca incaltamintea nu e cea potrivita, branturi pot fi o solutie care iti vine in ajutor.

Cum sa previi complicatiile


Iarna este important sa reglezi temperatura din incaltaminte, pentru ca picioarele sa nu fie expuse la temperaturi extreme - prea cald sau rece.

Acorda-le picioarelor aceeasi grija pe care o ai si pentru maini sau restul corpului. Asigura-te că porti sosete potrivite și pantofi in care picioarele pot respira usor. Daca ai grija de tine, este cel mai bun mod prin care poti sa eviti problemele.

Cum te pot ajuta branturile


Branturile preiau din presiunea pe care piciorul o resimte la calcare, ajutandu-l astfel sa nu mai resimta durerea. Gama Scholl Party Feet este potrivita pentru mai multe ocazii - fie ca porti zilnic incaltamintea, la sport sau doar la munca, ai asigurat sprijinul pentru nevoile individuale ale piciorului.

O mare parte din timp ni-l petrecem incaltati, astfel ca este important sa avem grija de picioarele noastre.

Trebuie sa fii sigura ca ai suficient suport si confort – mai ales ca te vor ajuta sa si reglezi temperatura din incaltaminte. Cu cat este mai mult material intre pamant si picior, cu atat mai bine!

Echilibreaza balanta


Pe vant, ploaie, gheata sau zapada, suprafata pe care mergem poate deveni alunecoasa, ceea ce poate sa-ti destabilizeze echilibrul. Asigura-te ajutorul branturilor, ca piciorul este protejat si tinut in echilibru.

Construirea unei "fundații" confortabile si stabile te ajuta sa mergi si pe teren dificil. Branturile te ajuta cu adevărat in acest sens, în timp ce acționează, de asemenea, si ca amortizoare pentru a usura durerile de piciore.

Asa ca daca te simti bolnav si ai sentimentul ca ai mers mult pe jos, iar transportul cu masina nu este o optiune, încearca gama Scholl Party Feet. Iti promitem ca nu vei regreta si picioarele tale iti vor multumi.