Rasfata-ti picioarele!

 

Doar gandeste-te la urmatorul cadru: muzica lenta, linistitoare, parfumul lumanarilor… pur si simplu te dau pe spate! Te gandesti deja la un spa de 5 stele? Ei bine, mai gandeste-te inca o data! Tuturor ne-ar place sa fim tratati ca o diva de la Hollywood, dar in realitate nu orice buget ne permite asta! Ce te va surprinde este cum o vizita la spa poate fi recreata chiar la tine acasa. Scholl iti prezinta principalii pasi care iti pot oferi o experienta spa unica direct din propria baie!

Rezerva-ti putin timp pentru a pregati camera, aprinde cateva lumanari sau betisoare parfumate si da drumul la o muzica linistita. Aceste elemente ale experientei spa pot sa para mai mult decat inutile, dar au cel mai important rol. Lumina difuza, esenta reconfortanta si muzica relaxanta iti pot reduce nivelul de stres, crescandu-ti considerabil buna dispozitie.

Fa o baie prelungita

Relaxeaza-te si mai mult cu o baie luxurianta, plina cu spuma. Iti va servi ca dublu scop, nu doar ca te ajuta sa lasi grijile deoparte, dar si sa-ti pregatesti pielea pentru diferitele tratamente pe care doresti sa le aplici. O cada plina iti va ajuta pielea sa devina mai moale, pregatita pentru tratamente – lucru extrem de important atunci cand vrei sa inlaturi pielea moarta. Alt rezultat al acestei relaxari, care poate sa para neasteptat, consta in faptul ca procesul devine mult mai confortabil, corpul fiind mai sensibil atunci cand nivelul stresului este redus.

Tratamentele


Sunt la fel de importante ca atmosfera si elementele de relaxare, stim cu totii ca nu te duci la spa doar pentru lumanari si baie. Exista diferite tratamente pe care le poti incerca direct de acasa, precum mastile de fata, scruburile de corp, ceara si cremele depilatoare, dar si cateva de relaxare, cum sunt cele pentru picioare. Gama de ingrijire Scholl Velvet Smooth poate fi folosit in mai multe tratamente: de la pedichiura la inlaturarea calusului.

Picioarele sunt eroii nerecunoscuti de zi cu zi! Sunt mereu acolo sa te duca oriunde doresti, asa ca a venit timpul sa le celebrezi asa cum se cuvine. Fa-ti timp sa ai grija de ele! Creeaza-ti propriul kit de pedichiura cu toate elementele necesare: unghiera, ustensile de inlaturare a pielii moarte si bineinteles Scholl Express Pedi with Diamond Crystals cu o varietate de 3 capete rotative. Afla mai multe despre linia de produse Scholl Velvet Smooth direct aici. Picioarele tale vor deveni mai fine si mai frumoase ca oricand!