Ghidul Scholl de duminica seara

 

Este duminica seara si tu te pregatesti pentru saptamana ce urmeaza. Este si un moment bun sa-ti pregatesti unghiile, dar cum? Afla tot ce tine de ingrijirea unghiilor din sfaturile ce urmeaza.

O cina delicioasa si serialul favorit este la TV – planul perfect pentru o duminca relaxanta o petrecuta in armonie pe canapeaua de acasa. Asadar, e timpul perfect pentru rutina ta de ingrijire a unghiilor! Rezerva-ti putin timp pentru asta, iar luni dimineata o sa reusesti sa faci o impresie buna la birou, datorita aspectului superb al unghiilor.

1. Liniste si rasfat


Transforma baia intr-o oaza de liniste si rasfat. Ia cu tine uleiurile preferate, cateva prosoape moi, aprinde niste lumari parfumate si bucura-te de o baie relaxanta.

2. Taie si mentine lungimea unghiei


Daca unghiile sunt prea lungi, atunci este indicat sa le mai scurtezi putin cu o foarfeca de unghii. Nu doar ca lungimea lor iti poate ingreuna munca, dar unghiile scurte au un aspect mai sic si mai sofisticat. Unghiile arata cel mai bine atunci cand sunt toate la aceeasi lungime, asa ca incearca sa le tai cat mai uniform.

Unghiera Scholl are un design special creat pentru taiere dreapta si ajuta la prevenirea aparitiei unghiilor incarnate. Manerul easy-grip asigura o utilizare sigura si precisa iar carcasa de plastic strange automat resturile taiate.

3. Cuticulele


Pentru un aspect ca la carte, nu uita de cuticule. Taierea lor nu este tocmai recomandata, din cauza infectiilor ce pot sa apara. Dar poti sa obtii un aspect placut si prin alta metoda: ia un betisor din lemn si impinge usor cuticulele. Efectul va fi vizibil.

4. Stralucirea


Pentru a completa ritualul de ingrijire a unghiilor, nu uita de stralucire. Dupa preferinta, poti sa pui in valoare luciul natural al unghiilor cu ajutorul unui buffer sau poti sa aplici un lac de unghii.