Cum sa ai mereu picioare frumoase

 

Cand vine vara ne place sa purtam sandale, insa din nefericire ni se intampla ca picioarele sa nu fie pregatite pentru aceasta experienta. Tocmai pentru ca de cele mai multe ori nu avem grija de bataturile noastre, acestea ajung sa se infecteze, sa ne provoace disconfort si dureri. Prin urmare, pentru a avea mereu picioare frumoase, trebuie sa ai grija de ele, iar pielea ingrosata sau bataturile sa fie foarte rapid tratate.

Ritualul pedichiurii


Pentru a avea picioare frumoase, dar si sanatoase trebuie sa ai grija atunci cand iti faci pedichiura. Este foarte important sa iti faci un ritual din acest moment, insa nu este nevoie sa faci drumuri la saloane de cosmetice scumpe. Ritualul pedichiurii poate fi urmat si acasa.

Incepe prin a-ti taia unghiile de la picioare. Indeparteaza lacul sau oja de pe ele si apoi taie-le drept, daca este posibil folosind forfecutele pentru pedichiura.

Inmoaie-ti apoi picioarele intr-un lighean cu apa calda. Bucura-te de acest moment de relaxare pentru 10-15 minute. Urmatorul pas este sa indepartezi celulele moarte. Foloseste Scholl Express Pedi, pila electronica pentru indepartarea pielii ingrosate a talpilor. Pentru rezultate foarte bune, doar tine pentru cateva secunde pila electronica pe zonele afectate. Dupa folosirea pilei, inmoaie-ti din nou picioarele in ligheanul cu apa calda. Pe urma foloseste Scholl Velvet Smooth - gel emollient care datorita continutului sau bogat in caviar verde, ser marin si vitamina E iti va curata si iti va relaxa picioarele.

La final urmeaza partea cea mai relaxanta! Maseaza-ti picioarele cu crema pentru a le relaxa si pentru a stimula circulatia sangelui. Foloseste Scholl Velvet Smooth Crema hidratanta de zi care contine MarineActive™, DayMoist CLR™, vitaminele A, E si Omega 6. Datorita absorbtiei in mai putin de 60 de secunde, crema hidratanta de la Scholl poate fi utilizata zilnic. Foloseste o pereche de sosete care sa-ti protejeze picioarele si sa ajute la o absorbtie mai rapida a cremei in piele.

Dupa aceasta rutina picioarele tale vor fi din nou fine si netede. Respecta ritualul pedichiurii si te vei bucura de picioare frumoase in sezonul cald.