Cum sa ai cele mai frumoase picioare – cele mai practice metode de eliminare a pielii ingrosate

 

Pielea ingrosata este o problema care poate da mari batai de cap, mai ales ca este vorba despre frumusetea si sanatatea picioarelor tale. O sa vrei mereu sa-ti ascunzi picioarele, iar atunci cand vei dori sa porti tocuri, calcaiele si pielea ingrosata iti vor crea mari dificultati. Din fericire, sunt cateva modalitati usoare de a indeparta pielea ingrosata, ca sa te poti lauda cu picioare superbe. Cu ajutorul sfaturilor Scholl vei putea spune “adio” pielii ingrosate a picioarelor tale!

Diamantele sunt nemuritoare


Pilirea este una dintre cele mai bune metode de indepartare a pielii ingrosate. Scholl Velvet Smooth este o pila electronica cu cristale de diamant care te ajuta sa ai picioare din nou catifelate. Capatul rotativ pe baza de Micralumina™ are particule micro-abrazive si cristale de diamant care indeparteaza rapid si eficient pielea ingrosata. Iar designul ergonomic permite utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata.

Rezultate optime intr-un timp foarte scurt


In doar cateva minute picioarele tale vor fi din nou sanatoase si frumoase, cu ajutorul lui Scholl Velvet Smooth. Pila electronica trateaza pielea ingrosata chiar de la prima utilizare. De acum poti sa obtii picioare ingrijite si catifelate chiar la tine acasa. Bucura-te de un tratament special, exact ca la salon.

Utilizare in conditii de siguranta


Scholl Velvet Smooth este un tratament sigur. Capatul rotativ indeparteaza bland pielea moarta fara sa deterioreze tesutul sanatos de dedesubt. Alte tratamente care implica instrumente pot fi mai dificil de manipulat, iar Scholl a tinut minte acest lucru atunci cand a creat pila electrica cu particule de diamant.