Pin itShare

Tratament pentru ciupercile unghiei

Potrivit pentru tratarea infecției fungice de la nivelul unghiei piciorului. Pachetul conține 5 pile de unică folosință și soluția – tratament.


Caracteristici

Conține: acid citric, alcool isopropilic, benzoat de sodiu, uree, glicerină, pantenol.

Cum funcționează

Acest produs creează un mediu nefavorabil creșterii și dezvoltării ciupercilor, reducând nivelul pH-ului unghiei (nu apare pe etichetă).

Instrucțiuni de utilizare

Pasul 1: Pilește suprafața unghiei o dată pe săptămână. Aruncă pila de unică folosință după folosire. Aplică soluția lichidă pe unghia infectată o dată pe zi. Repetă tratamentul timp de trei săptămâni.
Pasul 2: Aplică soluția lichidă pe unghia infectată o dată pe săptămână, timp de nouă luni sau până la dispariția decolorării.

Beneficii

La finalul etapei de tratament, gradul de decolorare al unghiei este diminuat. După timpul normal de regenerare a unghiei, aceasta nu va arăta semne de deteriorare, fiind perfect sănătoasă/ fără să prezinte decolorări sau urme de ale infecției cu ciuperci.

Rutina de înfrumusețare pentru picioarele tale

Relaxează-te!

Ia o pauză binemeritată după o zi lunga și oferă-le picioarelor tale un adevărat răsfăț - și ele au lucrat la fel de mult ca și tine! Exfoliantul pentru piele uscată de la Scholl, pe baza de piatră ponce naturală și acizi din fructe îndepărtează celulele moarte și îți face pielea catifelată.
Urmărește pașii

Reflexoterapia piciorului

Tălpile picioarelor au un număr foarte mare de terminații nervoase, care nu sunt stimulate întotdeauna în timpul mersului. Află cum poate ajuta reflexoterapia la relaxare.

Urmărește pașii noștri către o stare de bine