Pin itShare

Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor

Unghiile naturale și strălucitoare se obțin acum fără efort. Cu noul Sistem Electronic pentru Îngrijirea unghiilor Velvet Smooth de la Scholl pentru unghii cu efect WOW la picioare și la mâini. Acesta are trei capete diferite pentru pilire, netezire și lustruire.


Cum funcționează

Sistemul electronic de îngrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth este livrat cu o pilă electronică pentru unghii cu 3 capete interschimbabile pentru pilire, netezire și lustruire, destinat unghiilor de la mâini și picioare. Acesta funcționează cu 1 baterie de tip AA (inclusă),

Pentru o finisare perfectă, există uleiul pentru cuticule și unghii, îmbogățit cu un complex hrănitor de 7 uleiuri.

 

Instrucțiuni de utilizare

Pasul 1: Puneți capătul de pilire pe creionul pentru unghii, porniți-l alegând viteza dorită din cele 2 opțiuni disponibile și piliți unghiile la forma dorită.

Pasul 2: Puneți capătul de netezire pentru a uniformiza imperfecțiunile și pentru a finisa suprafața unghiei. Astfel pregătiți unghiile pentru pasul 3.

Pasul 3: Puneți capătul de lustruire și lustruiți suprafața unghiei printr-o mișcare circulară. Aplicați o presiune redusă pentru cele mai bune rezultate.

Beneficii

- Unghii cu aspect natural și sănătos

- Strălucire naturală fără a fi nevoie de lustruire

- Rezultate profesionale de manichiură și pedichiură pentru acasă

- Economisește timpul

- Ușor de folosit

- Perfect pentru acasă și în călătorii